حماس: ما هیچ ارتباطی با حوادث رخ داده در مراکز توزیع کمک‌های بشردوستانه در غزه نداریم تماس نتانیاهو با ترامپ درباره ادامه عملیات نظامی در نوار غزه عملیات اعدام میدانی با شلیک گلوله در داخل بیمارستان ملی سویداء منابع عراقی: شمار زائران ایرانی اربعین به ۳ میلیون نفر رسید شنیده شدن صدای چندین انفجار در حماه سوریه بلومبرگ: مقامات اروپایی خواستار ملاقات با ترامپ پیش از دیدارش با پوتین هستند مخالفت اتحادیه عرب با اشغال غزه و درخواست آتش‌بس و تحریم اسرائیل  بیانیه مشترک ۵ کشور اروپایی در مخالفت با اشغال غزه عراقچی: معاون گروسی فردا به تهران می‌آید /برنامه‌ای برای بازدید وجود ندارد رئیس سازمان انرژی اتمی: حوزه سلامت و امنیت غذایی در اولویت ماست استاندار کربلا: ۲۲ عضو داعش که قصد حمله به شرکت‌کنندگان در مراسم پیاده‌روی اربعین را داشتند، بازداشت شدند امان میزبان نشست مشترک اردن، سوریه و آمریکا واکنش علی‌اف و زلنسکی به حملات روسیه به تاسیسات انرژی جمهوری آذربایجان در اوکراین نتانیاهو مدعی شد: اگر حماس خلع سلاح شود جنگ فردا تمام خواهد شد فرود اضطراری جنگنده اف- ۳۵ انگلیس در ژاپن

توافق احتمالی اسرائیل و مراکش علیه ایران!

نخست وزیر رژیم صهیونیستی در حاشیه نشست مجمع عمومی سازمان ملل در نیویورک با وزیر امور خارجه مغرب دیدار محرمانه‌ای داشته که بخشی از گفت و گوی آنان مربوط به ایران بود.
تاریخ انتشار: ۱۱:۲۴ - ۲۹ بهمن ۱۳۹۷ - 2019 February 18
کد خبر: ۵۰۴۴

به گزارش راهبردمعاصر؛ خبرنگار شبکه 13 رژیم صهیونیستی در گزارشی به  ارتباط محرمانه رژیم صهیونیستی با مغرب (مراکش) اشاره کرد.

در گزارش این خبرنگار آمده است: «بنیامین نتانیاهو» نخست وزیر اسرائیل با «ناصر بوریطه» وزیر امور خارجه مراکش دیدار محرمانه‌ای داشته، این در حالی است که اسرائیل هیچ رابطه دیپلماتیکی با مراکش ندارد.

یک مقام اسرائیلی به خبرنگار شبکه 13 گفته است که  این دیدار محرمانه با وزیر خارجه مغرب در حاشیه نشست مجمع عمومی سازمان ملل در نیویورک و در ماه سپتامبر روی داده است.

در این دیدار، نتانیاهو تمایل خود برای عادی سازی روابط با مراکش و همچنین امکان سفر رسمی به این کشور همانند سفری که یک ماه پیش به سلطنت عمان داشت ابراز کرد.

بر اساس گفته این مقام اسرائیلی، در این دیدار نتانیاهو و وزیر امور خارجه مراکش درباره مقابله با ایران نیز گفت‌وگو کردند. چند هفته پیش از این دیدار، مراکش سفیر ایران در مراکش را از رباط اخراج کرده بود و سفیر خود در تهران را نیز فراخوانده بود.

دفتر نخست وزیر رژیم صهیونیستی جزئیات این گزارش را رد نکرده و اعلام کرد: با کشورهایی که رابطه رسمی نداریم اظهار نظر انجام نمی‌شود.

انتهای پیام/

ارسال نظر
آخرین اخبار