واشنگتن: مذاکرات با ایران همچنان پیشرفت دارد حمله موشکی یمن به فرودگاه بن گوریون ترامپ: تحریم‌های سوریه را لغو خواهم کرد / عربستان به توافق ابراهیم می‌پیوندد سی‌ان‌ان: تغییر نام خلیج فارس از سوی ترامپ لغو شد ترامپ: مانع از آن شدم که ایران خلیج را خلیج فارس بنامد ترامپ: اگر دولت ایران با توافق مخالفت کند راهی جز اعمال کارزار فشار حداکثری بر ایران نخواهم داشت وزیر خارجه جدید کانادا مشخص شد / «آنیتا آناند» کیست؟ آمریکا تحریم‌های مرتبط با ایران اعمال کرد ترامپ: می‌خواهم به ایران مسیری برای آینده‌ای بهتر ارائه دهم /همکاری ما با عربستان قوی باقی خواهد ماند بقائی: می‌دانیم چه تدابیری در مذاکرات اتخاذ کنیم تا تجربه تلخ گذشته تکرار نشود رویترز: عربستان در حال رایزنی برای خرید اف-۳۵ از آمریکاست آکسیوس: انتظار می‌رود «ترامپ» و «جولانی» فردا دیدار کنند مدیر فرودگاه صنعا: بازسازی باند فرودگاه تکمیل شده و از فردا برای پذیرش پرواز‌ها آماده می‌شود امضای توافقات اقتصادی، دفاعی، انرژی و معدنی میان آمریکا و عربستان زلنسکی: اگر پوتین بیاید، به استانبول می‌روم

توافق احتمالی اسرائیل و مراکش علیه ایران!

نخست وزیر رژیم صهیونیستی در حاشیه نشست مجمع عمومی سازمان ملل در نیویورک با وزیر امور خارجه مغرب دیدار محرمانه‌ای داشته که بخشی از گفت و گوی آنان مربوط به ایران بود.
تاریخ انتشار: ۱۱:۲۴ - ۲۹ بهمن ۱۳۹۷ - 2019 February 18
کد خبر: ۵۰۴۴

به گزارش راهبردمعاصر؛ خبرنگار شبکه 13 رژیم صهیونیستی در گزارشی به  ارتباط محرمانه رژیم صهیونیستی با مغرب (مراکش) اشاره کرد.

در گزارش این خبرنگار آمده است: «بنیامین نتانیاهو» نخست وزیر اسرائیل با «ناصر بوریطه» وزیر امور خارجه مراکش دیدار محرمانه‌ای داشته، این در حالی است که اسرائیل هیچ رابطه دیپلماتیکی با مراکش ندارد.

یک مقام اسرائیلی به خبرنگار شبکه 13 گفته است که  این دیدار محرمانه با وزیر خارجه مغرب در حاشیه نشست مجمع عمومی سازمان ملل در نیویورک و در ماه سپتامبر روی داده است.

در این دیدار، نتانیاهو تمایل خود برای عادی سازی روابط با مراکش و همچنین امکان سفر رسمی به این کشور همانند سفری که یک ماه پیش به سلطنت عمان داشت ابراز کرد.

بر اساس گفته این مقام اسرائیلی، در این دیدار نتانیاهو و وزیر امور خارجه مراکش درباره مقابله با ایران نیز گفت‌وگو کردند. چند هفته پیش از این دیدار، مراکش سفیر ایران در مراکش را از رباط اخراج کرده بود و سفیر خود در تهران را نیز فراخوانده بود.

دفتر نخست وزیر رژیم صهیونیستی جزئیات این گزارش را رد نکرده و اعلام کرد: با کشورهایی که رابطه رسمی نداریم اظهار نظر انجام نمی‌شود.

انتهای پیام/

ارسال نظر
آخرین اخبار